By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Läsglasögon Pilot +3.00 Duga GuldLäsglasögon Pilot +3.00 Duga Guld
  • Ny
47,20 kr
Underlägg Runt Grå 38 cm 4-pack
  • Ny
23,20 kr
Ljusstake Metall Antikbrons 13 cmLjusstake Metall Antikbrons 13 cm
  • Ny
77,84 kr
Skålset Servering Glas/Trä
  • Ny
119,20 kr
Magnet Troll Stickad tröja
  • Ny
47,20 kr
Våra senaste nyheter

Köket är oftast husets mittpunkt, husets hjärta och det är där vi samlas för att laga mat, äta och umgås. Ett vackert kök är trivsamt och varmt och med små insatser kan du inreda och dekorera ditt kök så att du får just denna känslan. Här har vi inte bara samlat dekorationer och annat vackert att ha i köket utan även allt som gör livet i köket mera praktiskt och enkelt - underlägg, bestick, brödkorgar, honungsskedar och massa massa annat.

Våga tillföra dina favoritfärger och skapa något som är personligt och genuint och som kanske ingen annan har, som är unikt hos dig. Så mycket roligare när man är ensam om något fint. Byt ut en tavla på en köksvägg, välj nya tvålpumpar till vasken, köp nya skärbrädor och kanske en träbricka lutad mot väggen som bara skapar hemtrevnad och ger en mjukhet till köket. 

I köket ska man såklart umgås och laga mat ihop och då vill man också ha både praktiska redskap men också vackra ting att arbeta med. Skålar, rivjärn, köttklubba, penslar och annat smart.

Ta en fika efter jobbet i vackra muggar, ät en bit kaka på en ljuvlig assiett eller lägg upp din favoritsallad på ett stort härligt uppläggningsfat som fyller hela bordet. Bjud vännerna på ost och kex med vackra ostknivar eller bjud på en underbar tapaskväll och duka vackert med småtallrikar och småskålar som får fylla upp bordet. Välj ett gott vin ur ett cool eller snyggt vinställ, häng på dig ett fräscht förkläde som faktiskt är en trendig sak att bära under hela kvällen, för att inte prata om hur praktiskt det är att skydda kläderna. Lägg fram servetter i färg efter övrig dukning och tänd ett ljus i en vacker ljusstake för att få den där mysiga känslan som ett kök kan ge. 

Aktiva filter