By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Läsglasögon Pilot +3.00 Duga GuldLäsglasögon Pilot +3.00 Duga Guld
  • Ny
47,20 kr
Underlägg Runt Grå 38 cm 4-pack
  • Ny
23,20 kr
Ljusstake Metall Antikbrons 13 cmLjusstake Metall Antikbrons 13 cm
  • Ny
77,84 kr
Skålset Servering Glas/Trä
  • Ny
119,20 kr
Magnet Troll Stickad tröja
  • Ny
47,20 kr

Makalöst Heminredning & Presenter

Vi finns idag på Nova Lund och är en butik där man kan hitta allt från heminredning, små möbler, textiler och annat pynt till presentartiklar, souvenirer och inte minst våra kära Majalyktor. Vi har ett stort och brett sortiment till väldigt bra priser.

Men såhär såg det inte från starten. 1999 drog vi igång i väldigt liten skala i Svalöv. Tanken var att vi skulle sälja ut varor från den grossistverksamhet som vi då bedrev från vårt lager och kontor i Torrlösa, utanför Svalöv. Vi kunde väl aldrig då ana att det skulle bli starten på den butiksverksamhet vi idag bedriver på Nova Lund.

Men konceptet gick hem hos kunderna och vi hade snart en etablerad och faktiskt lite ”småkänd” butik där kunderna kom från hela Skåne för att handla och fynda och vissa hade till och med fikakorg med sig, vi blev ett litet utflyktsmål. Mixen av varor och framförallt våra bra priser lockade våra kunder.

2009 valde vi att starta upp ytterligare en butik, denna gång lite närmare vårt hem och därför föll valet på Löddeköpinge. En betydligt större lokal gjorde att vi kunde utöka sortimentet ännu mer och efter ett tag sålde vi butiken i Svalöv för att kunna satsa fullt ut på denna nya butik. Nu hade vi också flyttat vårt lager och kontor till Löddeköpinge.

Vår Makalösa butik i Löddeköpinge har sedan starten bytt lokaler ett par gånger och låg senast på Galleria Center Syd, i nya fräscha lokaler. Hösten 2019 letade vi efter nya utmaningar och valde då att starta ytterligare en butik, en Pop-Up butik på Nova Lund. Denna butik skulle vi bara ha några månader över julen var det tänkt.

Mottagandet hos kunderna på Nova Lund var helt fantastiskt och vi kände direkt att det var här vi ville stanna kvar och nu är butiken flyttad helt och hållet från Löddeköpinge till Nova Lund. Vi har nu fått ännu större lokaler och har ännu mer plats för trevlig och prisvärd heminredning som vi tänker ska passa alla, det är alltid vårt mål. Vi har idag i vårt sortiment allt från lyktor, ljus, lampor, tavlor, vaser, mindre husgeråd, textilier såsom kuddar och plädar – ja allt man kan tänkas behöva och vilja ha i hemmet. Vi har också mycket presentartiklar och givetvis hittar ni också grattiskort och vykort, servetter och massa andra roliga saker hos oss. Vi är lite extra stolta över att få ha Majas Cottage lyktor i vårt sortiment, där hjälper vi till att bidra till Barncancerfonden.

Varmt välkomna in!

Ola & Marie med personal