By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Läsglasögon Pilot +3.00 Duga GuldLäsglasögon Pilot +3.00 Duga Guld
  • Ny
47,20 kr
Underlägg Runt Grå 38 cm 4-pack
  • Ny
23,20 kr
Ljusstake Metall Antikbrons 13 cmLjusstake Metall Antikbrons 13 cm
  • Ny
77,84 kr
Skålset Servering Glas/Trä
  • Ny
119,20 kr
Magnet Troll Stickad tröja
  • Ny
47,20 kr
Våra senaste nyheter

Att fira högtider och andra minneusdagar är självklart för oss och här hittar du såväl dekorationer som presenter att ge bort vid de olika tillfällena. Studenten är ett sådant tillfälle och vi har ett stort sortiment som gör studenten både rolig och speciell. Apor, nallar och champagneglas att hänga runt halsen på studenten. Dekorera till studentmiddagen, häng upp girlanger, ballonger och andra festsaker i tältet. Duka med tallrikar, muggar och servetter med studentmönster på eller häng upp lampor, flaggor och annat fint som verkligen visar hur festlig och härlig en studentfest är. Du hittar också vackra, roliga och praktiska studentpresenter här. Champagnekylare, champagnekorkar och andra roliga saker att ge som studentpresent. 

Det är också roligt att anordna en kräftskiva, fira Halloween eller ha en midsommarfest och för att göra det riktigt festligt behöver man såklart både bordsdekorationer och andra utsmyckningar för att få rätt stämning på festen. Här har vi alltså samlat alla våra fest- och arrangemangsartiklar blandat med presenter att ge bort vid de olika tillfällena.

Julen är en stor och viktig högtid och vi älskar att pynta och dekorera till jul. Tomtar, änglar, snöglober, glitter, lyktor och julgranskulor är roliga saker att då och då byta ut till nytt eller kanske bara för att komplettera det man har. Julstrumpor, kalendrar, datumljus, adventsstjärnor och adventsljusstakar samsas med servetter, doftoljor, jultvålar, lackset, julslipsar och julflugor. Såklart hittar du också massa härliga förslag på julklappar och julpresenter att ge bort och inte minst till det roliga julklappsspelet som nog de flesta spelar idag. 

Till nyårsfesten hittar du hattar, glitterljus, ljusstakar och annat pynt till bordet blandat med konfetti, nyårsflugor och coola glowsticks och glowglasögon. 

Aktiva filter